Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Columns

De laatste columns van Moerdijk Business Plaza.

Inspiratie van een theezakje

7 augustus 2017
Ha, ik heb momenteel een doosje met theezakjes van een bekend merk, en aan die theezakjes zitten labeltjes met persoonlijke vragen. Bijvoorbeeld: Wie neem je mee naar een onbewoond eiland? Of op welke onbeantwoorde vraag wil je graag antwoord?

Uw organisatie in de lift?

19 juli 2017
Waarom geeft u uw organisatie geen facelift, ofwel een tweede jeugd, en zet in op een project duurzame inzetbaarheid om te kijken waar iedereen staat en wie wat nodig heeft om weer goed te functioneren? Waarom is een functie heilig en blijft iedereen vasthouden aan die functie omschrijvingen?

Meer communicatie betekent niet altijd meer verbinding

3 mei 2017
Je bent ondernemer en enthousiast over je bedrijf. Je hebt een visie geformuleerd en doelen gesteld. Samen met je medewerkers wil je er helemaal voor gáán! Maar hoe houd je je medewerkers net zo enthousiast voor jouw bedrijf als jij zelf bent? Hoe neem je hen mee in de veranderingen die jouw groeiende onderneming ondergaat? Interne communicatie die gericht is op verbinden is het antwoord op deze vragen.

Burn-out herkennen

25 april 2017
“Ik voel me zo gestresst de laatste tijd. Ik ben moe en prikkelbaar. Alles is teveel”. Dit is een veelgehoorde klacht in mijn praktijk. Het een poosje erg druk hebben overkomt iedereen weleens, maar hoe zorg je ervoor dat stress niet chronisch wordt en in het ergste geval ontaard in een burn-out? In dit artikel vertel ik je hoe je een burn-out vroegtijdig kunt herkennen.

De 7 meest gemaakte offerteblunders

24 maart 2017
Al zit de structuur nog zo goed in je hoofd, dat wil niet zeggen dat je het ook foutloos op papier krijgt. Een offerteblunder zit vaak in een klein hoekje.Members en partners van Moerdijk Business Plaza

  • Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht
  • Geskus Grafimedia
  • MaxxGrib Floor Safety
  • Hart-Werk B.V.
  • Esthers Mode Wensen B.V.
  • Vos Letselschade & Advies
Profiteer van de voordelen als member van Moerdijk Business Plaza Meld u nu aan

Market-in-Mind
Chalo Tekstproducties
At Mariet fotografie