Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Columns

De laatste columns van Moerdijk Business Plaza.

5 redenen om lokaal zaken te doen

28 september 2017
Lokaal zakendoen is belangrijk, niet alleen business to business, maar ook business to consumer. Hier 5 redenen waarom het goed is lokaal zaken te doen.

5 staaltjes sterke conversie via je zakelijke e-mail handtekening

28 september 2017
De zakelijke e-mail handtekening wordt te vaak over het hoofd gezien als middel om conversie te genereren. Ontdek 5 sterke staaltjes voor betere conversie. Ofwel, hoe het jou ook lukt om meer website-bezoekers, blog-lezers, of video-kijkers te krijgen met iets simpels als een aanpassing van je e-mailhandtekening.

Niet pronken met je klanten

25 september 2017
In het zwart-met-rode pand aan de Campagneweg in Zevenbergen is sinds 2013 De 11e Druk/NCS Repro gevestigd. De helverlichte productiehal (nodig voor een goede kwaliteitscontrole) en het frisse kantoor vormen het decor voor alle activiteiten van eigenaar Ron Elfring en zijn team. Alles op het gebied van visuals waarmee je je bedrijf of boodschap naar buiten wilt brengen kun je hier met een gerust hart onderbrengen. “Want wij doen wat we beloven,” aldus Ron.

Inspiratie van een theezakje

7 augustus 2017
Ha, ik heb momenteel een doosje met theezakjes van een bekend merk, en aan die theezakjes zitten labeltjes met persoonlijke vragen. Bijvoorbeeld: Wie neem je mee naar een onbewoond eiland? Of op welke onbeantwoorde vraag wil je graag antwoord?

Uw organisatie in de lift?

19 juli 2017
Waarom geeft u uw organisatie geen facelift, ofwel een tweede jeugd, en zet in op een project duurzame inzetbaarheid om te kijken waar iedereen staat en wie wat nodig heeft om weer goed te functioneren? Waarom is een functie heilig en blijft iedereen vasthouden aan die functie omschrijvingen?

Meer communicatie betekent niet altijd meer verbinding

3 mei 2017
Je bent ondernemer en enthousiast over je bedrijf. Je hebt een visie geformuleerd en doelen gesteld. Samen met je medewerkers wil je er helemaal voor gáán! Maar hoe houd je je medewerkers net zo enthousiast voor jouw bedrijf als jij zelf bent? Hoe neem je hen mee in de veranderingen die jouw groeiende onderneming ondergaat? Interne communicatie die gericht is op verbinden is het antwoord op deze vragen.


Members en partners van Moerdijk Business Plaza

  • Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht
  • Geskus Grafimedia
  • MaxxGrib Floor Safety
  • Hart-Werk B.V.
  • Esthers Mode Wensen B.V.
  • Vos Letselschade & Advies
Profiteer van de voordelen als member van Moerdijk Business Plaza Meld u nu aan

Market-in-Mind
Chalo Tekstproducties
At Mariet fotografie