Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Columns

De laatste columns van Moerdijk Business Plaza.

Ook Member worden?

11 januari 2018
Goede voornemens in 2018? Om meer zaken te doen met uw buurman misschien? Of om sowieso meer te gaan netwerken?

Ben jij al voorbereid? De nieuwe wet AVG komt er aan!

19 december 2017
Wacht niet tot deze wet van kracht wordt, maar bereidt je nu al voor! Op 25 mei 2018 wordt de wet AVG van kracht. Dit is de nieuwe Europese wet voor databescherming. IEDERE onderneming, ongeacht de omvang, die beschikt over PERSOONSGEGEVENS moet aan deze wet voldoen. Het is belangrijk dat je je nu al voorbereidt, want er zit wel wat werk aan vast. Dan vraag je je waarschijnlijk af ‘Wat moet ik dan doen?’. SecJuur legt het je stap voor stap uit. Belangrijk dus om hier kennis van te nemen.

Member interview: Bogatech, méér dan een handelsonderneming

14 december 2017
In het voormalige pand van timmerfabriek Den Hollander aan de Prins Willemstraat in Klundert is sinds 2004 handelsonderneming Bogatech gevestigd. Eigenaars Piet en Hedy van den Bos namen 13 jaar geleden hun intrek in het kantoor met magazijn. Dat jaar lieten zij hun eerste bedrijf Bostechniek B.V. in Etten-Leur achter zich en maakten met Bogatech B.V. in Klundert een nieuwe start.

BLOG: DAG VAN DE ONDERNEMER

17 november 2017
Het is vandaag vrijdag 17-11-18, derde vrijdag van november 2018 een dag om te vieren. Een dag voor jezelf, want het is JOUW DAG!! Daarom staat deze dag vet gedrukt in mijn agenda. In de agenda van MOERDIJK BUSINESS PLAZA. Omdat ik jullie graag in het zonnetje wil zetten.. want .. ondernemer zijn, we weten allemaal wat dat inhoudt.

Een ode aan de punt

13 november 2017
Heb jij ze ook in je hoofd? Van die gedachtes die maar doorrazen? Het begint met één simpele gedachte die vanuit het ‘niets’ in je hoofd oppopt. Vervolgens haak je daarop aan met een nieuwe gedachte. Bijvoorbeeld met een oordeel over die gedachte. Of hoe het vroeger was of in de toekomst voortaan zou moeten zijn. Voordat je het doorhebt ben je met je gedachtes ineens heel ergens anders.Members en partners van Moerdijk Business Plaza

  • Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht
  • Jan de Kapper
  • de 3 Musketiers
  • Autobedrijf Kees Vermeulen B.V.
  • Esthers Mode Wensen B.V.
  • Vos Letselschade & Advies
Profiteer van de voordelen als member van Moerdijk Business Plaza Meld u nu aan

Market-in-Mind
Chalo Tekstproducties
At Mariet fotografie