Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Columns

De laatste columns van Moerdijk Business Plaza.

Meer communicatie betekent niet altijd meer verbinding

3 mei 2017
Je bent ondernemer en enthousiast over je bedrijf. Je hebt een visie geformuleerd en doelen gesteld. Samen met je medewerkers wil je er helemaal voor gáán! Maar hoe houd je je medewerkers net zo enthousiast voor jouw bedrijf als jij zelf bent? Hoe neem je hen mee in de veranderingen die jouw groeiende onderneming ondergaat? Interne communicatie die gericht is op verbinden is het antwoord op deze vragen.

Burn-out herkennen

25 april 2017
“Ik voel me zo gestresst de laatste tijd. Ik ben moe en prikkelbaar. Alles is teveel”. Dit is een veelgehoorde klacht in mijn praktijk. Het een poosje erg druk hebben overkomt iedereen weleens, maar hoe zorg je ervoor dat stress niet chronisch wordt en in het ergste geval ontaard in een burn-out? In dit artikel vertel ik je hoe je een burn-out vroegtijdig kunt herkennen.

De 7 meest gemaakte offerteblunders

24 maart 2017
Al zit de structuur nog zo goed in je hoofd, dat wil niet zeggen dat je het ook foutloos op papier krijgt. Een offerteblunder zit vaak in een klein hoekje.


Fungeer als ijsbreker: 7 tips om mensen aan elkaar voor te stellen

13 februari 2017
Veel voor mij waardevolle mensen met wie ik in de afgelopen jaren in contact ben gekomen zijn me voorgesteld door bekenden. Vrienden die me voorstelden aan hun vrienden en zakenrelaties die me doorverwezen. Maar ook vrienden die zakenrelaties werden en andersom. Waarom werkt dat nu zo goed? Dat je vaak een klik hebt met mensen aan wie je wordt voorgesteld?

Verhuizing Moerdijk Business Plaza

3 januari 2017
Komende week zullen wij als eerste bedrijf verhuizen naar de Kwartelweg 2 in Klundert, een groot bedrijfsverzamelpand met loodsruimten op het industrieterrein Moerdijk.


Members en partners van Moerdijk Business Plaza

  • De Borgh
  • Fort Sabina
  • De 3 Musketiers B.V.
  • Jan de Kapper
  • Automobielbedrijf Kees Vermeulen B.V.
  • Mijnwerkbank.nl B.V.
Profiteer van de voordelen als member van Moerdijk Business Plaza Meld u nu aan

Market-in-Mind
Chalo Tekstproducties
Holle Bolle Cor Catering