Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Moerdijk Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Ingrid Kleijn. Business Plaza Nederland biedt met Moerdijk Business Plaza alle ondernemers uit Moerdijk een platform om zich te profileren.

Doel Moerdijk Business Plaza:
Het doel van Moerdijk Business Plaza is om ondernemers uit Moerdijk een platform te bieden om zich te profileren. Op Moerdijk Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Moerdijk e.o. vindbaar. Op Moerdijk Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Moerdijk. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Moerdijk Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met Ingrid Kleijn, de lokale Plaza manager, klik dan hier

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Moerdijk Business Plaza

  • S.S.K. Service Solutions Keizer
  • Rabobank West-Brabant Noord
  • Esthers Mode Wensen B.V.
  • Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht
  • Autobedrijf Kees Vermeulen B.V.
Profiteer van de voordelen als member van Moerdijk Business Plaza Meld u nu aan

Holle Bolle Cor Catering
De 11e Druk | NCS Repro
Lekkers-uit-hongarije